Vlonder in tuin

We kunnen het eigenlijk niet zeggen, maar ergens vinden wij dat we dé hardhouten vlonderplanken webwinkel zijn waar je moet zijn. Is dat arrogant? We hopen van niet, want de streven naar de beste resultaten voor onze klanten.

En door deze tevreden mensen en hun online aankopen van hardhouten vlonderplanken en accessoires krijgen wij de motivatie om onze webwinkel uit te breiden en van meer en meer informatie te voorzien. Iedereen is welkom, ook voor gratis advies.

Kunststof vlonder in tuin

Kunststof vlonder in tuin kunnen op den duur kort van structuur worden en geïmpregneerde vuren vlonderplanken zijn gewoonlijk enigszins groen van kleur. Je kunt voor tuinhuizen en schuttingen bijvoorbeeld prima geïmpregneerd vurenhout gebruiken. Maar voor vlonders, waar voortdurend water op kan staan, adviseer ik je om hardhouten vlonderplanken te gebruiken.

Onbehandelde vlonderplanken zullen onder invloed van uv-licht altijd vergrijzen. Het geldt ook voor de geimpregneerde, hardhouten als kunststof vlonderplanken. Sommige mensen vinden dit juist erg mooi, maar anderen zien bijvoorbeeld liever de bruin/rode kleur van hardhout.